Stichting De BijlesBeurs; maatschappelijk fonds voor bijles en studiebegeleiding 

 

Waarom vragen wij uw steun?


De Bijlesbeurs is afhankelijk van giften en donaties van bedrijven en maatschappelijke fondsen.

Om de totale doelgroep in het Groene Hart een jaar lang bijles te kunnen geven is echter het 1e jaar al tussen 375.000 en 750.000 euro nodig (gemiddeld 500 euro/leerling/jaar).

Ons uiteindelijk doel is, met beleidsmatige ondersteuning van de Stichting Urgente Noden Nederland (SUNN), het realiseren van een landelijk netwerk. Hierbij zal het gaan om circa 600.000 jongeren per jaar. Kortom, we hebben nog heel veel te doen en hebben daarbij uw steun hard nodig.

We denken daarbij niet alleen aan geldelijke steun, maar bijvoorbeeld ook bij uitbreiding van ons initiatief aan zaken als huisvesting, lesmaterialen e.d.. Ook uw suggesties voor verdere ontwikkeling en realisatie van onze plannen zullen dankbaar ontvangen worden. Kan ik als bedrijf of particulier een gift overmaken?

Uiteraard, heel graag zelfs. U kunt een bedrag overmaken op IBAN rekening NL61 RABO 0301 7842 21 op naam van Stichting de Bijlesbeurs. Ook kunt u uw gift voor een speciale doelgroep aangeven en hoe u wilt dat uw gift besteed wordt. Met inachtneming van de privacywetgeving krijgt u te horen hoe uw geld besteed is.

U kunt ook de bijlesbeurs gedenken in een legaat in uw testament. Legaten zijn vrijgesteld van hoge successierechten. Neemt u hiervoor contact op met een notaris.

Heeft u vragen, ideeën of wilt u een bijdrage bespreken, dan sta ik u graag persoonlijk te woord. 

Rick Riemsdijk van Eldik
0622992666